Om oss

Fillngo är ett teknik- och utvecklingsbolag som grundades 2021, som ett resultat av ett framgångsrikt utvecklingsprojekt inom företaget Energifabriken. Moderbolaget Energifabriken ägs och drivs av tre ägarfamiljer, vars främsta fokus är att distribuera biodrivmedel åt sina kunder och göra det enkelt att välja förnybart idag. Fillngo hanteras idag som en produkt/tjänst inom Energifabrikens sortiment.

 

Teknikteamet

Vi utgör teamet bakom framgången

Fillngo är ett teknik- och utvecklingsbolag som registrerades 2021, som ett resultat av ett framgångsrikt utvecklingsprojekt inom företaget Energifabriken. Moderbolaget Energifabriken ägs och drivs av tre ägarfamiljer, vars främsta fokus är att distribuera biodrivmedel åt sina kunder och göra det enkelt att välja förnybart idag. Fillngo hanteras idag som en produkt/tjänst inom Energifabrikens sortiment.

Vår vision

Ett förnybart samhälle

Vision och drivkraft för Fillngo att öka omställningen mot ett förnybart samhälle, genom att med ny teknik tillgängliggöra förnybar energi på ett helt nytt sätt. Lokalt och för vem som helst. Ett helt nytt sätt att tanka, följa och sälja bränsle helt enkelt.

Ständig utveckling

Alltid i framkant, med skräddarsydda lösningar

Fillngo levererar idag fungerande produkter som används i verkliga miljöer. Teamet bakom Fillngo drivs av att hela tiden vara i frontlinjen, att skräddarsy och tillgängliggöra de senaste lösningarna och att tillgängliggöra dem för kunden på ett enkelt sätt.

Fillngo i media

Ta del av våra kunders erfarenheter, som tack vare enkelheten med våra produkter väljer förnybart bränsle.

Det är vi som är teamet bakom Fillngo

Victor Johansson

VD
victor@fillngo.se
072-601 19 53

Erik Jacobsson

Ägare & styrelseordförande
erik@fillngo.se
070-635 84 61

Torgil Folger

Delägare, system- & mjukvaruspecialist
torgil@fillngo.se
070-852 05 01

Fredrik Stark

Delägare, kommunikation- & hårdvaruspecialist
fredrik@fillngo.se
070-576 38 71

Maria Gungner

Affärsutveckling
maria@fillngo.se
070-638 03 75

+30

Fantastiska medarbetare

Som arbetar med förnybara drivmedel på Energifabriken.

Söker du någon annan kollega?

Rulla till toppen