Nu går vi över till vår nya app

Pumpsystemet ”EMIL” utvecklas allt mer och ett led i detta är att byta den befintliga appen till vår nya app som kommer möjliggöra ännu fler förbättringar i framtiden. Den nya appen är säkrare, enklare och mer visuellt tilltalande. Det mesta fungerar som förut och det enda du behöver göra är att ladda ned appen på nytt och logga in första gången. Allt annat är som förut.

Numera finns appen för iOS i App Store och för Android i Google Play.

Vill du hellre jobba i webbläsaren utan att behöva ladda ned appen från en appbutik kan du fortsättningsvis använda app.fillngo.se. Däremot kommer du inte kunna få tillgång till notiser i appen.


Ladda hem appen till din telefon

Klicka på någon av knapparna nedan beroende på vilken telefon du använder för att ladda hem appen.

För vem gäller denna information?

Om din mobilapp ser ut så här när du loggar in vet du att du har den äldre versionen av appen och kommer att behöva följa instruktionen ovan.
Ser din app ut såhär så har du redan kommit in på den nya versionen och behöver inte göra något speciellt. Se till att du har automatiska uppdateringar i din appbutik så får du alltid tillgång till senaste funktionerna.

Utvecklingsbolaget har nu bolagiserats till Fillngo AB

Resultatet av Energifabrikens utvecklingsprojekt EMIL har mynnat ut till bolagisering av det nya teknik- och utvecklingsbolaget ”Fillngo”. Tanken med det nya bolaget är att ta fram lösningar för att tanka förnybart på nya sätt som sedan kommer erbjudas för Energifabrikens kunder.


Varför ska du använda Fillngo?

Genom att tanka på en Fillango-anläggning slipper du hålla kort på tankkort, taggar eller koder. Det enda du behöver är din mobil.

Enkelhet för dig och andra

Tack vare den enkelhet som finns i appen blir tankningen smidigare än någonsin.

Automatiskt uppföljning

Följ tankningarna som du vill – via fordon, användare eller projekt – rakt in i redovisningen.

En renare värld

Genom att välja förnybara bränslen bidrar du till en mer hållbar framtid!

Rulla till toppen