Guide & information för Fillngo tankstation

Kom igång

Här finner du en guide på hur du kommer igång med att börja tanka med Fillngo tanksystem. Du behöver ha ansökt om ett tankkort hos Energifabriken för att bli kund och komma igång att tanka.

Tankkort & fakturering

Läs mer om vilka möjligheter som finns att få för att dela ut digitala tankkort till fordon eller användare för att fördela verksamhetens tankningar & få rätt på fakturaunderlaget.

Hur fungerar tankstationen?

Se hur tankstationen i det lilla formatet blir som en fullfjädrad mackpump genom den innovativa teknik som ständigt utvecklas för tankstationen.

Användare

Se hur ni kan fördela rättigheter för användare kopplade till tankkort samt hur ni på ett smidigt sätt kan lägga till fler användare samt ta bort tex. anställa som slutat.

Appen, hur ser den ut?

Med hjälp av att vi har flyttat ut terminalen till mobilen så får vi helt nya möjligheter som inte funnits förut. Häng med och läs mer om hur Energifabrikens app används i praktiken.

Uppföljning & statistik

Är du i behov av att följa upp förbrukningen och ta ut statistik för jämförelse & underlag till bla. CO2-beräkningar? Bra, då har du hittat rätt. Läs mer om hur du kan nyttja administrationsgränssnittet.

Vidareutveckling

Fillngo’s tankstation har från grunden designats för att utvecklas med tiden. Genom att uppdatera stationen med ”over-the-air” uppdateringar så får du nya och förbättrade funktioner hela tiden. Har du idéer på hur vi kan förbättra systemet med förbättringar och nya funktioner? Ta kontakt med oss!

Rulla till toppen